Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyszerű

2012.11.28

 2011. 06.24.

Ébredés után pár pillanattal minden olyan egyszerű, mikor a mutató ujjam, épphogy érinti a valóság ajtajának kilincsét. Könnyedek a gondolataim, bátor vagyok és erős mindenhez.  Elképzelem a napomat és mosolyogva érzem, hogy képes lennék egy hegyet is arrébb mozdítani. Belemerülök ebbe a kellemes, földől még távoli érzésbe, elszánom magam mindenre, és kinyitom a szemem. 1--78-.jpgAz ajtó, mely érintésemre hangtalan és simán nyílik, a következő pillanatban kivágódik, hangosan nekicsapódik a realitás falainak és összetöri azt az érzést, ami 2 másodperce még olyan valóságos és kézzelfogható volt. Rám telepszik valami nehezebb, nem szárnyaló dolog, mintha köveket pakoltak volna a zsebeimbe. Már nem belülről, a lelkem felől érzek, hanem a testem üzenget mindenfélét. Elgémberedés, elfeküdt nyakizmok, nyújtózkodni kell, ásítani kell, szomjas vagyok, jöhet a kávé is. Már semmi nem olyan egyszerű, nem is értem, hogyan gondolhattam, hogy könnyű a mindennapok valósága. Eltűnt, elfújta a feléledő forgalom zaja.
Elgondolkodtam ezen már sokszor. Mert nem csaphatja be ennyire Önmagam-önmagam. Kell lennie valamiféle magyarázatnak, léteznie kell egy megoldásnak, amivel fenntarthatom ezt a csodás érzést. Ugyanis, ha így tudnék érezni a napom során, az olyan lenne, mintha ajándékba kaptam volna egy új életet. Egy vadonatúj beállítottság. Ezzel valóban hegyeket mozgathatnék, mert ez olyan suttogás, olyan őssejtés, olyan titok, ami mindenkiben benne rejlik. Gondolom. Ezt én akarom, szeretném, vágyom rá. Ez nem emberi, ez attól tovább és messzebb mutat. Tiszta és lágy, nem pedig vérző és sebezhető. Ezt az érzést nem lehet kikezdeni, ha sikerül fenntartani. Mert kikapcsolt állapotban, ha úgy tetszik meditatív, transzos állapotban, távol állunk emberi lényünktől. Nem az agy a főkapitány, hanem a lelkünk, valódi Önmagunk. Ilyenkor úgy érzem, otthon vagyok, nem fáj az élet, nem nehéz az élet, nincs megoldhatatlan vagy kényszerű, nincs bonyodalom. Ez egy olyan választóvonal, egy olyan mezsgye, amit én mindenképp szeretnék vámtalanná tenni az életemben. Nem tudom, mennyire lehet elmosni a határokat, de igyekezni fogok, hogy minél tovább vihessem ezen az oldalon, annak az oldalnak a valóságát.
 
Szép napot! : )

 

2012. november 28.

 

Szépséges Kislányom!

Bocsáss meg nekem, de beléptem a „Kézirat az emberhez” vezérlőjébe! Nem hagyhattam, hogy használaton kívüli oldalad töröljék. Aztán ráakadtam erre… Olvasom fenti soraid és a szívem úgy zakatol, mint egy öreg motor, amit éppen most szereltek és olajoztak hozzáértő kezek.

Mennyire élethű az a kép, amit leírsz! Mennyire odaillők szavaid! Nehéz pedig leírni annak a gyorsan tűnő pillanatnak az érzéseit, amely az ébrenlét és az ősi, a tudattalan transzszerű állapot között ellepi az embert. Nem is igen sikerülhet, mert a „rendszer” valahogy megoldotta, hogy a szavak mindennek a leírására alkalmatlanok legyenek, és ha ez nem segít, akkor legtöbbször a felejtés vegyszerét is - a mindennapok terhének emlékével fűszerezve -, becsepegteti a testbe.

Te mégis fülön csípted a pillanatot.

Olyan ez, mint amikor a szülő egy csínyen kapja gyermekét, és a két, külön tudatú ember, hirtelen, egy villanásnyi időre, azonossá olvad.

Ilyenkor a tudatalatti úgy érzi nincs súlya a földi létnek, ám az e létbe simult, agyirányított ego, amelyet telepalántáltak félelmekkel, hogy alkalmas legyen az anyagi világot élni, rajtakapja, hogy tiltott igazságok között olvasgat a tudattalan pincéjébe, és még iratokat is próbál a valóságba kicsempészni.

Drága Kincsem!

Büszke vagyok Rád! Büszke az anyai szívem, hogy ennyire jól tudtál bánni a szavakkal, ennyire jól tudtál írni. Mindeközben azt a mérhetetlen fájdalmat, bánatot, amely szívembe költözött a Te távozásoddal, az ember által alkotott műszerekkel mérni nem lehet. Az igazság, és az életünk két oldala, mint folyó két partja, melyek között lelkem, tipródva, szűkölve vonszolja testem, nap- nap után…

A valóság e két partja között hiába is szól a lélek onnan bentről: „… hiszen beszélhetsz vele bármikor, ő hall téged…” A test toporzékolva követeli a szót, a valódit, a hallhatót! „Valaki mondja el! Mondja meg!”

És mindezen érzések az emberi fül számára hallhatatlan milliónyi sikollyal tölti be az elmét, amely sikolyok, ott visszhangoznak bárhová megyek, bármit is teszek, bárkivel is beszélek.

A tudata, hogy már nem vagy velem látható, tapintható módon… hanem éteri testeddel csillogó palásttal jelensz meg időnként, és tudatom kedvéért veszed fel csak földi jelmezed, olyan szakadékot vágott a naponta megélt világ és lelkem közé, hogy áthidalni csak a Teremtő Erők Csodát Alkotó Erejével lehetne. Ez távolít.

Olyan vagyok, mint édeni kerthez szokott vándor, akit egy kietlen sivatagba vetettek, aki folyton úton van, folyvást keresve az elveszett csodákat, de bármennyit is talpal, folyvást csak saját, előző napi nyomaira bukkan.

Tűnő vigasz, tartós gyógyírt nem ad – amíg tart az elme-léleklátvány -, hogy láthatom fényes éteri tested, amely mint bársony, mint selyem, mint melengető báj, teríti be néhány percre meggyötört testem. Csak addig tart, míg átölelsz, míg érzem hajad csiklandozását, és ha távozol számtalan feladatod végezni, én visszazuhanok a szakadék azon oldalára, ahol mindent nehéznek, megoldhatatlannak és főleg értelmetlennek láttatnak velem.

Azt hittem, ha naponta randevúzom Veled/veletek, akkor majd könnyebb lesz. De nem! Látni a lefoszlott jelmezeket, az összedőlt színfalakat, díszleteket és látni mindezek között a ténfergő, megtévesztett embereket (közöttük jómagam), akik gyötrődnek, mert bemártották őket hazugság, az ostobaság, az erkölcstelenség ragadós elegyébe, hát ez, a leginkább szívszakasztóbb dolgok egyike.

Ez most itt az élet.

Miért is nem állt meg a szívem abban a pillanatban, amikor az a férfi kimondta… amikor kiejtette a száján… hogy volt ahhoz bátorsága, mersze?

Mondd meg nekem Kicsikém, hogy miért oly erős ez a vacak szív? Haragszom rá, mert erejével hosszabbítja a kínt!

Szerelmetes Gyermekem! Leírhatatlan, elmondhatatlan, hogy mennyire vágyódom utánad!

Végtelen szeretettel ölel: édesanyád

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Южная жизнь

(Irina, 2021.11.08 13:01)


<a href=https://south.life/dosug-i-turizm/53-gde-nahoditsya-krymsk.html>Крымск краснодарский край</a>

Drive, drive, drive

(GeorgeSag, 2021.11.04 15:58)

Drive, drive, drive your car
Gently down the street.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is such a treat.

http://zazebok.ru/buy-a-car/all-new-and-used/all-states/all-locations/all-bodytypes/suzuki/?distanceFromMe=Sydney,NSW&searchOffset=13&searchLimit=13

music has tied us

(Lesliejew, 2021.10.27 20:30)

Our systems are verified, authenticated and encrypted by the most advanced digital security certification authority -Thawte.
https://offeramazon.ru

заказать курсовую работу

( Ushinskijcen, 2021.10.20 10:38)

https://graph.org/vypolnenie-kontrolnyh-rabot-09-29-2 курсовые на заказ срочно

Как оформить заказ
1) Заполните форму заказа на нашем сайте

Нажмите на кнопку «Заказать работу»
Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

5) Сдайте работу на отлично!
https://graph.org/zakazat-kursovuyu-rabotu-09-29-17 написание дипломных на заказ


@tele

eefgdsfewr465765876iuggdfssda клей-сварка бизнес

(Erofeenkooix, 2021.10.18 22:45)

https://torgovaya.xyz/kley-svarka
Клей-сварка Алмаз
Клей-сварка по японской технологии: крепеж, герметик, "холодная сварка"!
Двухкомпонентный клей скрепляет любые поверхности: металл, камень, пластик и др.
Затвердевает так, что не стирается, не режется, абсолютно водонепроницаемый, ремонтирует любую поломку, скол или трещину.
https://torgovaya.xyz/kley-svarka клей-сварка юрского

eefgdsfewr465765876iuggdfssda клей-сварка футболу

(Kondruchinjmo, 2021.10.18 20:44)

https://torgovaya.xyz/kley-svarka
Клей-сварка Алмаз
Клей-сварка по японской технологии: крепеж, герметик, "холодная сварка"!
Двухкомпонентный клей скрепляет любые поверхности: металл, камень, пластик и др.
Затвердевает так, что не стирается, не режется, абсолютно водонепроницаемый, ремонтирует любую поломку, скол или трещину.
https://torgovaya.xyz/kley-svarka клей сварка валберис алмаз

отчет по практике заказать

( Iskovcen, 2021.10.17 15:11)

https://telegra.ph/napisat-diplomnuyu-09-29-16 заказать реферат онлайн


Наша команда выручает студентов с 2015 года. В процессе борьбы с невероятно сложными предметами и хитрыми преподавателям мы смогли помочь более чем 5000 клиентам.

Мы стремимся оказывать услуги наивысшего уровня и поэтому стараемся улучшить каждую деталь нашей работы: авторы проходят тестирования и пробный период, с менеджерами проводится ежемесячное обучение по общению с клиентами, и техническая доработка сайта не прекращается ни на секунду.

Мы беремся за все предметы и все типы работ. Также мы с радостью выполним доработки уже готовой работы или напишем самые трудные разделы. Наша цель – это максимально упростить обучение в ВУЗе и сделать его спокойным.

Мы работаем без офиса, хоть и имеем официальную регистрацию. Это дает нам возможность избежать лишних затрат и как результат наши цены доступные для всех студентов.

Быстрое развитие компании связано с большим процентов довольных клиентов, которые рекомендуют нас своим одногруппникам и знакомым из других университетов.

С начала 2015 года мы запустили систему вознаграждений за такие рекомендации и уже выплатили 200000 рублей. Эти деньги могут были использованы для заказы новых работ.

Мы продолжаем развиваться и оказывать услуги высокого уровня. Надеемся, что вы оцените наши старания!
https://telegra.ph/reshenie-kontrolnyh-09-29-9 решение задачи по высшей математике


@tele

заказать решение контрольной работы

( Grazhdaninovcen, 2021.10.15 09:56)

https://telegra.ph/reshenie-kontrolnyh-09-29-3 заказать дипломную работу срочно

Как оформить заказ
1) Заполните форму заказа на нашем сайте

Нажмите на кнопку «Заказать работу»
Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

5) Сдайте работу на отлично!
https://graph.org/diplomnye-raboty-na-zakaz-srochno-09-29-11 дипломные на заказ недорого


@tele

написать курсовую

( Prilezhaevcen, 2021.10.09 11:04)

https://telegra.ph/reshenie-zadach-09-29-6 заказать дипломную онлайн


Наша команда выручает студентов с 2015 года. В процессе борьбы с невероятно сложными предметами и хитрыми преподавателям мы смогли помочь более чем 5000 клиентам.

Мы стремимся оказывать услуги наивысшего уровня и поэтому стараемся улучшить каждую деталь нашей работы: авторы проходят тестирования и пробный период, с менеджерами проводится ежемесячное обучение по общению с клиентами, и техническая доработка сайта не прекращается ни на секунду.

Мы беремся за все предметы и все типы работ. Также мы с радостью выполним доработки уже готовой работы или напишем самые трудные разделы. Наша цель – это максимально упростить обучение в ВУЗе и сделать его спокойным.

Мы работаем без офиса, хоть и имеем официальную регистрацию. Это дает нам возможность избежать лишних затрат и как результат наши цены доступные для всех студентов.

Быстрое развитие компании связано с большим процентов довольных клиентов, которые рекомендуют нас своим одногруппникам и знакомым из других университетов.

С начала 2015 года мы запустили систему вознаграждений за такие рекомендации и уже выплатили 200000 рублей. Эти деньги могут были использованы для заказы новых работ.

Мы продолжаем развиваться и оказывать услуги высокого уровня. Надеемся, что вы оцените наши старания!
https://graph.org/zakazat-referat-09-29-17 отчет по практике заказать


@tele

заказать реферат срочно

( Fruentovcen, 2021.10.09 08:25)

https://graph.org/napisat-kursovuyu-rabotu-09-29-11 дипломные на заказ недорого


ПОБЕЖДАЕМ ЗАЧЕТЫ, СЕССИЮ И ТРУДНЫЕ ПРЕДМЕТЫ
Помощь в выполнении курсовых, дипломных контрольных и многих других работ

Оставь заявку — остальное сделаем мы

- Строго соблюдаем требования методички, знаем все ГОСТы и нормы АНТИПЛАГИАТА
- Все работы проходят проверку качества перед отправкой клиенту, вы гарантировано получите отличный материал
- Ваши деньги в безопасности. В случае несоответствующего выполнения работы мы вернем вам деньги
https://telegra.ph/kursovye-raboty-na-zakaz-09-29-13 заказать курсовую работу онлайн


@tele

заказать отчет по практике

( Tarahovcen, 2021.10.09 03:20)

https://telegra.ph/zakazat-diplomnuyu-onlajn-09-29-9 курсовые на заказ недорого

Как оформить заказ
1) Заполните форму заказа на нашем сайте

Нажмите на кнопку «Заказать работу»
Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

5) Сдайте работу на отлично!
https://telegra.ph/kursovye-raboty-na-zakaz-09-29-7 заказать дипломную работу


@tele

заказать дипломную работу недорого

( Makashovcen, 2021.10.09 02:19)

https://telegra.ph/napisat-diplomnuyu-rabotu-09-29-18 написать курсовую

Как оформить заказ
1) Заполните форму заказа на нашем сайте

Нажмите на кнопку «Заказать работу»
Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

5) Сдайте работу на отлично!
https://telegra.ph/napisanie-kursovyh-09-29-19 заказать эссе на английском


@tele

написать дипломную

( Sivkovcen, 2021.10.03 20:53)

https://telegra.ph/zakazat-diplomnuyu-rabotu-09-29-2 эссе на заказ

Как оформить заказ
1) Заполните форму заказа на нашем сайте

Нажмите на кнопку «Заказать работу»
Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

5) Сдайте работу на отлично!
https://telegra.ph/zakazat-otchet-po-praktike-09-29-25 дипломные на заказ недорого


=tele=

eefgdsfewr465765876iuggdfssda Влияние алкоголь реферат

(Repinskijwcl, 2021.09.28 03:08)

http://studdit.ru - Реферат сердечные отеки
http://studdit.ru - Помощь купить диплом
http://studdit.ru - Дни здоровья реферат
http://studdit.ru - Сделать контрольные вопросы
http://studdit.ru - Для транспортировки егэ

@edu=

eefgdsfewr465765876iuggdfssda Трейдинг понятный каждому!

(Charlesvgy, 2021.09.23 13:53)


Здравствуйте!

Совсем недавно вышла уже нашумевшая программа – JoySignals, которая не просто помогает торговать на форексе или рынке бинарных опционов, а которая действительно должна быть у каждого трейдера.
Программа рассчитывает направление движения цены по 18 индикаторам и поддерживает более 30 инструментов.

Скачайте и убедитесь сами: https://bit.ly/3msCL3p

С уважением, Wyatt
https://zanderuekm56814.blog-eye.com/5397638/Трейдинг-понятный-каждому-Трейдинг-понятный-каждому-Уникальная-программа-для-трейдеров/ биржа трейдер
https://landennfyn65543.nizarblog.com/5415923/Уникальная-программа-для-трейдеров-Эта-программа-должна-быть-у-каждого-трейдера-Как-торговать-валютой-или-опционами-без-нервов/ стратегия аврора форекс
https://laneyqfa58362.blogars.com/6320029/Эта-программа-должна-быть-у-каждого-трейдера-Трейдинг-понятный-каждому-Как-торговать-валютой-или-опционами-без-нервов/ форекс стратегии скользящие
https://knoxcfgd34555.smblogsites.com/5395831/Как-торговать-валютой-или-опционами-без-нервов-Как-торговать-валютой-или-опционами-без-нервов-Уникальная-программа-для-трейдеров/ ставки форекс
https://dallasgyqg33211.sharebyblog.com/5419622/Качественное-определение-движения-цены-на-форекс-и-БОКак-торговать-валютой-или-опционами-без-нервов-Примеры-торговли-на-реальных-счетах/ форекс игра

eefgdsfewr465765876iuggdfssda мартингейл стратегии бинарные опционы

(Jamesdiapy, 2021.09.04 06:30)

https://torgovaya.xyz/forex GS Spider 2021 - новый улучшенный форекс робот с доходностью до 300% в месяц! https://torgovaya.xyz/forex

https://telegra.ph/foreks-otkrytie-08-29/ стратегия бинарных опционов скачать
https://dallasgyqg33211.sharebyblog.com/5419622/Качественное-определение-движения-цены-на-форекс-и-БОКак-торговать-валютой-или-опционами-без-нервов-Примеры-торговли-на-реальных-счетах/ стратегий форекс
https://andrennwv01128.blogmazing.com/6339123/Эта-программа-должна-быть-у-каждого-трейдера-Трейдинг-понятный-каждому-Примеры-торговли-на-реальных-счетах/ tores криптовалюта биржа
https://graph.org/film-foreks-09-02 как создать торгового робота форекс
https://telegra.ph/luchshij-robot-na-forekse-09-02-2 порно форекс
https://telegra.ph/nastrojka-robot-foreks-09-02 илан робот форекс

@trei$

eefgdsfewr465765876iuggdfssda форекс лис стратегии

(Jamesdiapy, 2021.09.03 20:27)

https://torgovaya.xyz/forex GS Spider 2021 - новый улучшенный форекс робот с доходностью до 300% в месяц! https://torgovaya.xyz/forex

http://collinfczs90123.blogdon.net/-19600345/ форекс оптима
https://telegra.ph/top-trejderov-08-29/ трейдер кто
https://telegra.ph/foreks-dveri-08-29/ мощная стратегия форекс
https://telegra.ph/obzor-brokera-roboforeks-09-02-2 скачать робофорекс бесплатно
https://telegra.ph/foreks-robot-zarabotok-09-02-2 корреляция валютных пар таблица
https://graph.org/robot-trejder-09-02-2 робот торговля на форексе

@trei$

Geld verdienen passives einkommen generieren Augsburg

(DavidRox, 2021.08.31 05:34)

bitcoin revival erfahrung <a href=https://checkout.hidemyass.com/affiliate.php?ACCOUNT=PRIVAXLT&AFFILIATE=96489&PATH=http%3A%2F%2Flena999.shotblogs.com%2F>verdienstmitinvestitionenmitentnahme </a>п»їbitcoin up
NEWS BITCOIN UP http://lena999.amoblog.com/ п»їbitcoin up
Crypto Genius https://passiveincomefromcrypto47.blogspot.com/

eefgdsfewr465765876iuggdfssda pbn сетка сайтов

(ndom[a..z]vs, 2021.08.21 13:33)

https://cruzosdf70357.jaiblogs.com/28833988/pbn-сетка-сайтов как создать pbn
https://tysonixhq26038.collectblogs.com/48846385/pbn-company как сделать pbn
https://remingtonawrk56667.digiblogbox.com/28543503/pbn-links как сделать pbn
https://josuexwrj55543.ourcodeblog.com/5220009/pbn-компания pbn сетка сателлитов
https://elliotvlyl14793.ziblogs.com/5222500/как-создать-pbn pbn сети что это

sdsdsccdsf

Oduvan4ikgova Not

(Oduvan4ikgova, 2021.08.21 11:53)

Error 523 <a href=https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/115003011431-Troubleshooting-Cloudflare-5XX-errors#523error>origin is unreachable</a>