Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A "Kolozsvári szalonna"

2017.03.30

Kolozsvári szalonna cikkéhez hozzászólás:

 

Lehet, a színfalak mögött paroláznak, együtt iszogatnak, bográcsoznak, és megbeszélik, hogy ha holnap nem ők, akkor amazok veszik át a kormánykereket és tesznek úgy, mintha megoldanák a problémákat és a másik félre, aki ugye mindent elb... elrontott, arra nagyon haragszanak, de sehogy nem találnak rajtuk fogást a le... a megfizetett nyomozók, bírák, vagy mit tudom én... senki. Egy biztos: maguktól nem fognak lelépni. Félek az erőszaktól. Öreg vagyok már ehhez. Az állandó stressz mindenféle betegséget hozott. Nem tudok már fegyvert fogni, de futni se, mert a szívem már azt se bírja, hogy sétálva beszélgessek. Ha jönne a medve én lennék a megmentő, a hős, mert amíg megzabálna a fenevad engem, addig a többiek elfuthatnának. Tudom ezt. Tudom, hogy nem élném túl ha fegyverek ropognának... Mégis arra kérem - nagyon szépen kérem! - a Férfiakat, az igaziakat, akikre lehet a nőknek a gyermekeknek, az elesetteknek TÁMASZ-kodni, akiknek fontos a hazájuk, az otthonuk, hogy mentsék már meg a jövőt!

https://kolozsvaros.com/2017/03/29/aki-teheti-kezdjen-el-csomagolni/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ÁLARCBAN TÁMAD a FENEVAD, azaz a COVID KÖD deKÓDja 5.

(PáLoS TReND, 2020.10.08 13:13)

Ördögi koronavírus-átveréssel az emberiség ISTEN TEREMTETTE VILÁGA ELLEN!!!
MESSZIRŐL BŰZLIK, HOGY KIK IRÁNYÍTJÁK EZT AZ ARCÁTLANUL MASZKOLT ŐRÜLETET, hogy mindenhol ugyanazok a szabályozások és kritikák legyenek az intézkedésekkel kapcsolatban annak az esélye kisebb, mint Neked 1 telitalálatos szelvényre az ötös lottón!
Vagy nem csak PARANCSRA MENNEK az állítólagos független államok vezetői és az ún. törvényhozók csatasorban, mint a birkák?
Van egyáltalán valaki önállóan gondolkodni merő ún. ORSZÁGVEZETŐ/ORSZÁGVESZEJTŐ, aki kritikusan ki merne állni, hogy végre valahára már tiszta repülők csapódhassanak az új ikertornyokba a Kabbala számmisztikája szerint?!..:DDD
Mario Adlassnig azt gondolja:
Könnyű belegondolni
Ausztriának 9 millió lakosa van